Amazon lansează noul Fire TV Stick 4K Max, cu procesor mai rapid şi Wi-Fi 6

0
2758

Amazon a avut o zi ocupată ieri, dezvăluind o nouă serie de produse axate pe streaming şi consum video. A intrat şi pe piaţa televizoarelor, dar a dezvăluit şi un nou Fire TV Stick, acum cu suport pentru Wi-Fi 6 şi procesor mai rapid.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul se numeşte Fire TV Stick 4K Max şi vine cu procesor MediaTek MT8696. Acolo unde predecesorul oferea un procesor quad core de 1.7 GHz şi GPU de 650 MHz, aici primim un CPU quad core de 1.8 GHz şi GPU de 750 MHz. Are şi 2 GB RAM în loc de 1.5 GB. Interfaţa ar trebui să se mişte mai rapid şi meniurile să se încarce mai rapid. Noul model vine la pachet cu o telecomandă nouă Alexa Voice Remote, similară cu cea care vine cu noile televizoare Amazon.

Aduce butoane shortcut pentru Amazon, Netflix, aplicaţii şi Amazon, plus o rotiţă în stil iPod pentru navigare. Noul Fire TV Stick 4K Max suporta şi vizualizarea picture in picture de la Fire TV Cube şi în rest e identic cu Fire TV Stick 4K. Suportă mai toate aplicaţiile de streaming media importante şi vine cu suport Dolby Vision şi Dolby Atmos. Costă 54.99 dolari, cu 5 dolari mai mult decât modelul standard 4K.

Mai există şi variantele Fire TV Stick, Fire TV Stick 4K şi Fire TV Stick Lite.