UE Blast şi Megablast sunt cele mai noi difuzoare Bluetooth UE cu Amazon Alexa la bord

1
1776

Nu se putea ca tocmai UE, celebra filială Logitech care se ocupă cu difuzoare Bluetooth să rateze trendul difuzoarelor inteligente, cu asistent vocal la bord. Ca atare, UE a lansat difuzoarele Blast şi Megablast în această săptămână, ambele dotate cu Amazon Alexa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deja aveam o impresie bună despre UE, prin prisma calităţii difuzoarelor Boom, Megaboom şi Roll. Ele ofereau un volum ridicat şi claritate bună, uneori şi bas OK în pachete compacte şi deseori rezistente la apă. Remarcaţi faptul că noile modele, UE Blast şi Megablast păstrează designul trademark al companiei, cel cilindric şi cu butoane albe şi uriaşe.

Noile gadgeturi aduc un sistem ce include 6 microfoane şi e capabil să captureze vocea din cealaltă parte a camerei, permiţându-vă să puneţi întrebări şi să daţi comenzi vocale. UE afirmă că Megablast are un volum cu 40% mai ridicat decât Megaboom. Evident difuzoarele vin cu suport WiFi şi Bluetooth, cu o acoperire uriaşă de 100 de metri pentru WiFi şi 50 pentru Bluetooth.

Autonomia lui Blast este de 12 ore, iar a lui Megablast de 20 de ore, iar ambele difuzoare sunt rezistente la apă în regim IP67. Pot fi scăpate în apă adâncă de 1 metru şi lăsate acolo 30 de minute fără probleme. Difuzoarele sosesc în această lună, cu UE Blast la preţ de 230 de dolari, iar Megablast la suma de 300 de dolari.