Top 5 fidget spinnere de lux în oferta eMAG.ro: oţel inoxidabil, titaniu şi rose gold la putere!

0
2163

E una să ai un fidget spinner banal, hai 2-3 şi total altceva să se facă linişte atunci când scoţi jucăria ta. Şi ce modalitate e mai bună pentru a ordona fidget spinnerele cele mai atractive de pe eMAG, decât în ordine descrescătoare a preţului? Noi am făcut fix asta şi am ales cele mai fistichii fidget spinnere.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iată cum arată topul:

1. Premium Fidget Spinner, Executive Spinner din Oţel Inoxidabil, RAINBOW

Acest model cu look fascinant mă duce cu gândul la un personaj de Overwatch şi are un colorit care aminteşte de efectul pe care îl face benzina la soare, când se scurge în apă. Are rulmenţi R188 de ultimă generaţie, cu bile de oţel, care împiedică ruginirea şi vine cu sistem de rulmenţi detaşabil pentru curăţarea uşoară. Timpul de centrifugare este între 3 şi 6 minute, iar greutatea este de doar 68 de grame.

Un spinner mic, greu şi echilibrat, dar şi badass… Îl găsiţi aici.

2. Jucărie anti-stres Finger Fidget Spinner Metalic Gold Rose

Dacă rose gold-ul a prins aşa bine la iPhone şi Apple Watch, de ce să nu se translateze asta şi la fidget spinnere? Fix asta se întâmplă şi acest model îmi aminteşte de o navetă rotativă din filmul Interstellar. Ajută la coordonarea mână-ochi şi e o jucărie compusă dintr-un rulment şi alte mecanisme, care se pot învârti în tandem timp de 1, până la 2 minute, dacă aveţi putere şi skill.

Cu ocazia descoperirii acestui device am aflat şi că fidget spinerele au fost inventate în anii 90. Achiziţionaţi aici jucăria.

3. Spinner Metalic Spider Auriu

Pasionaţii de Rio şi samba vor adora acest spinner metalic auriu. E o variantă ceva mai simplă, compactă şi mică, uşor de luat oriunde. E fabricată din cupru şi pe lângă faptul că reduce stresul şi creşte puterea de concentrare, aceasta jucărie poate şi să te scape de ticuri. Acele inele colorate de pe braţele spinnerului arată hipnotic şi culorile parcă se amesteca la rotire.

Spinnerul e disponibil aici.

4. Jucărie spinner anti-stres model cu biluţe, din metal, ediţie limitată

Această variantă de spinner este un fel de jucărie în jucărie. Are biluţe integrate în braţele fidget spinnerului şi este o ediţie limitată. Utilă pentru persoanele hiperactive şi cu ADHD, acest spinner are o structură din metal şi vine pe negru, argintiu şi auriu. Faţă de alte spinnere, menite pentru cei de 5+ ani, acesta este pentru cei de 10+ ani. Cântăreşte 60 de grame şi produce un sunet relaxant cu acele biluţe incluse.

Se cumpără aici.

5. Jucărie spinner, pentru copii şi adulţi, din metal, titan, multicolor

După atâta modele din oţel şi cupru, avem şi unul din titaniu, cu un design cameleonic, multicolor. E la reducere în aceste zile şi cântăreşte mult mai mult decât alte jucării similare, la 100 de grame. E pentru băieţi şi fete şi are un design care aminteşte de un labirint sau de structurile mayase şi incaşe văzute de deasupra. Prinde lumina într-un mod genial şi poate face senzaţie într-un club cu lumini strobocscopice.

E drăguţ şi ca broşa la o adică, când nu se roteşte. Preţul e bun aici.