TIDAL extinde suportul Dolby Atmos Music pentru televizoare, boxe și soundbar-uri

0
1576
TIDAL

Pe piața serviciilor de streaming audio avem după cum bine știți și TIDAL, o platformă disponibilă oficial în România și care de astăzi aduce ceva nou. Vorbim despre extinderea suportului pentru Dolby Atmos Music. Funcția este disponibilă de acum pe seturi top-box, televizoare, boxe dar și soundbar-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru a beneficia de suportul Dolby Atmos Music trebuie să fiți abonați Tidal HiFi și să aveți un dispozitiv compatibil. În cazul în care nu sunteți la curent, vă informăm cu privire la faptul că acesta este rollout-ul cu numărul 2 al suportului Atmos.

Primul val de lansare se întâmpla în decembrie atunci când o serie de telefoane Android primeau suportul necesar. Acum suportul ajunge și pe televizoare și boxe pentru a oferi o audiție de excepție. Pentru că vorbeam despre dispozitive compatibile, trebuie să aveți un soundbar, sistem audio cu tehnologie Dolby Atmos.

În al doilea rând e nevoie de un dispozitiv de streaming care suportă tehnologia Atmos și pe care se poate instala aplicația Tidal. Exemplele sunt multe aici. Avem pe listă seturi top-box precum Apple TV 4K sau Fire TV Stick 4K. Și televizoarele Android TVcare vin cu tehnologia Dolby Atmos din fabrică sunt pe listă.

Odată ce ai totul pus la punct, TIDAL va reda automat versiunea Atmos a albumului sau melodiei pe care o dorești. Asta desigur dacă o versiune Atmos este disponibilă. Cu scopul de a ajuta utilizatorii în descoperirea materialelor audio Dolby Atmos, TIDAL va include hashtag-ul “Available in Dolby Atmos” după care se poate face o căutare.

Puteți căuta și după “Dolby Atmos” pentru a găsi track-urile cu asemenea versiuni. Pentru a sărbători această lansare, TIDAL oferă 60 zile trial gratuit pentru cei care vor să încerce serviciul. După această perioadă veți fi taxați cu 39.99 RON pe lună.