The Crown sezonul 4 poate fi urmărit acum pe Netflix și introduce noi caractere, printre care și prințesa Diana

0
2277
The Crown

Printre serialele hit de pe platforma de streaming Netflix avem și titlul The Crown care a ajuns la sezonul 4. Noul calup de 10 episoade poate fi urmărit acum și vine la 4 ani de la debutul primului episod. Vă reamintim că acest serial este bazat pe piesa “The Audience” a lui Peter Morgan.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem în cazul de față un serial dramă ce urmărește viața reginei Elisabeta a II-a din 1940 până în vremurile moderne. Serialul începe prin a ne oferi o privire din interior asupra domniei timpurii a reginei, care a urcat pe tron la vârsta de 25 de ani, după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea.

Pe măsură ce deceniile trec, intrigi personale, romantismele și rivalitățile politice sunt dezvăluite ca având un rol important în evenimentele ce au modelat ultimii ani ai secolului 20. Cât despre sezonul 4, acesta introduce audienței noi personaje extrase din paginile istoriei, printre care și prințesa Diana și fostul prim ministru britanic Margaret Tatcher.

Trailer The Crown:

Despre prințesa Diana avem și câteva informații pentru cei care au nevoie de un reminder înainte de a privi serialul. Prințesa Diana a fost născută pe 1 iulie 1961 și a lucrat pe post de dădacă și educatoare cu puțin înainte de a se căsători cu prințul Charles în 1981, la vârsta de 20 ani.
Aceeași prințesă a fost prima mireasă regală care a omis promisiunea de a “da ascultare” soțului ei în jurămintele de nuntă. Ulterior și Kate Middleton și Meghan Markle i-au urmat exemplu în jurăminte. Diana a jucat un rol mare în schimbarea percepției HIV la mijloc de anii 1980 după ce a fost fotografiată dând mâna cu un bărbat suferind de această boală, fără mânuși.
Prințesa Diana a fost ucisă la data de 31 august 1997 într-un accident de mașină. Cei doi copii ai ei, prințul William și prințul Harry au dat vina pe paparazzi pentru moarte mamei lor. Puteți urmări noul sezon The Crown pe Netflix!