Tesla Model S primește o variantă Estate din partea unei companii britanice; iată imagini

0
1236
Tesla Model S Estate

În ciuda noilor lansări de automobile Tesla din ultima vreme (Model 3, Roadster), varianta Tesla Model S rămâne în continuare preferata publicului chiar și în situația în care unii utilizatori nu apreciază chiar atât de mult spațiul de la interior. Pentru a rezolva acest aspect firma britanica Qwest Norfolk a creat o versiune Estate a celebrului EV.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că ideea de a modifica sedanul Model S într-un break a venit într-un bar local din Norfolk acolo unde un om de afaceri se plângea prietenului său inginer cu privire la faptul că al său Model S nu are suficient spațiu în spate pentru animalele sale de companie.

Astfel firma de design Qwest Norfolk a decis să modifice spatele sedanului și aparent Tesla și-ar fi dat acordul pentru proiect atât timp cât nu se umbla la partea electrică. Zis și făcut, proiectul a fost pus în picioare și rezultatul îl vedeți în imaginile de mai sus.

Suntem informați că aceștia au folosit fibră de carbon și materiale din același aluminiu precum cel utilizat de Tesla la construcția mașinii, elemente ce nu au adăugat extra greutate automobilului. Rezultatul este tare interesant și cine știe poate Tesla chiar va considera la un moment dat o asemenea variantă Estate pentru Model S!