Tesla Model S 2021 primește noi randări din partea unui fan

0
1890
Tesla Model S 2021 primește noi randări din partea unui fan

Actualizarea de design pentru Tesla model S este așteptată de mulți fani ai companiei americane. De când sedanul electric a fost introdus în anul 2012, acesta a primit doar o singură schimbare de design ce a venit în anul 2016.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încă odată, 4 ani de la ultima revizuire a modelului au trecut, motiv pentru care publicul devine curios. Ne pregătește Tesla un nou design? Nu putem pretinde că Modelul S nu este o mașină frumoasă, dar în timp ce modelul în sine nu încetează să uimească, oamenii devin ușor plictisiți.

Există din ce în ce mai multe firme concurente. Acestea fie au deja mașini pe piață, fie se pregătesc să lanseze noi modele. Porsche Taycan este cu siguranță un rival demn de luat în calcul. Chiar dacă acest lucru este subiectiv, ne place foarte mult și designul viitorului Lucid Air. Pe lângă aceste modele, mai este și Audi e-tron GT, care chiar reușește să îmbine plasticul cu metalul și nu arată rău deloc.

Tesla Model S

Este încă unul dintre cele mai performante modele electrice de pe piață, fie că vorbim despre accelerație sau autonomie. Cu toate acestea, Lucid Air amenință că va depăși Tesla la ambele capitole. Asta resupunând că va reuși să intre în producție conform planificării.

Aici intră în joc modelul S Plaid, următoarea minune tehnologică de la Tesla de care se discută de mult timp. Aceasta a fost confirmată în cele din urmă de Elon Musk luna trecută, cu ocazia așa numitei conferințe „Battery Day”. Cu toate acestea, chiar daca am ajuns să aflăm puțin despre performanță – suficient cât să uităm pentru un moment de Lucid Air – Musk nu a dezvăluit nimic despre design.

Este greu să ne pronunțăm în acest moment, dar dacă ar fi, am miza pe o altă intervenție minimalistă. Cu Semi, Cybertruck și modelul Roadster pe drum, este greu de crezut că Tesla va avea timp pentru modificări majore. Având în vedere că și Model X există tot de patru ani, ne așteptăm doar la niște modificări mici ce implică ambele modele.

Randarea, care aduce mai mult cu o simplă manipulare foto, merge pe aceeași linie de design. Autorul a optat pentru o fantă mai mare sub capotă și o deschizătură mai pronunțată sub sigla Tesla. Vom încerca să omitem aripioarele verticale din spoilerul din față, pur și simplu, sunt puse într-un unghi ciudat.

Nu suntem neapărat de acord cu designul lui Thomas T., dar putem fi de acord cu un singur lucru: din păcate, nu vom vedea o schimbare majoră de design.