Tesla Model 3 primeşte o versiune Dual Motor cu interior alb

0
2015

Cine încă mai spera ca Tesla Model 3 să ajungă la timp sau să evolueze ca o maşină normală când vine vorba de producţie, va fi încântat să afle că tocmai s-a diversificat acest tip de automobil. Tesla a anunţat un Model 3 cu Dual Motor şi interior alb. Cine dorea interiorul alb trebuia să comande versiunea Performance până acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania fondată de Elon Musk a confirmat că interiorul cel alb este disponibil ca opţiune pe modelul Dual Motor Model 3 AWD EV. Informaţia a venit prin intermediul unui schimb de mailuri între Tesla şi clienţi. În email stă scris faptul că Tesla oferă interiorul „Premium White” pentru fiecare Model 3 Long Range cu Dual Motor şi tracţiune integrală. Chiar dacă la prima vedere interiorul alb sună ca o idee proastă, mai ales dacă ai copii sau animale de companie, producătorul maşinilor subliniază că scaunele şi uşile sunt protejate cu un material special ce rezistă la pete.

Marea problemă a modelelor cu interior alb este că se pot produce doar 1000 de unităţi de acea culoare pe săptămână. Elon Musk declarase în prealabil că aceste unităţi vor fi limitate cantitativ, până ce toată producţia va fi accelerată. Mai nou acea accelerare s-a petrecut, iar noul material folosit la interior este numit „Ultra White Synthetic Leather”, adică piele sintetică.

Nu foloseşte produse pe bază de animale. Clienţii plătesc încă 1500 de dolari pentru această opţiune. Tesla subliniază şi ca un client care comanda azi un Model 3 îl va avea în una, până la 3 luni. O maşină costă 35.000 de dolari ca preţ de bază. Varianta Performance şi cea Dual Motor ar avea un spoiler din fibră de carbon în spate, pe care îl puteţi admira în imaginea de mai sus. Model 3 Performance costă 78.000 de dolari cu toate opţiunile sau 64.000 fără extra-uri.

Sursa foto