Tesla a deschis un showroom în Promenada Mall Bucureşti şi avem preţuri oficiale pentru Tesla Model 3

0
3210

Tesla a deschis pe 14 mai 2021 un showroom în Bucureşti, în Promenada Mall, dar nu unul clasic, cum vă imaginaţi. Este doar un Model 3 acolo, alături de un computer Apple, pe care vă puteţi configura şi comanda maşina. Tesla a inaugurat în aceeaşi zi şi site-ul în limba română Tesla, iar începând de luni, 17 mai se oferă şi posibilitatea de test drive-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru început doar Tesla Model 3 se comercializează în România, pornind de la 42.990 de euro, dar cu programul Rabla Plus veţi putea duce suma la puţin peste 30.000 de euro. Livrările acestui automobil încep în septembrie 2021, dar pentru Model S şi Model X mai trebuie să aşteptăm până în 2022. Preţul anterior amintit se aplică variantei Standard Range Plus, iar cel Long Range costă 52.990 de euro, oferind 614 km de autonomie în loc de 448 km cât oferă versiunea de bază.

Există şi un model Performance, care atinge 100 km/h în 3.3 secunde şi costă 59.990 euro. De remarcat şi că versiunea cea mai ieftină are tracţiune pe spate, iar celelalte două au tracţiune integrală. Cât despre service, cel oficial se va deschide în acest an, oferind piese originale proprietarilor Tesla, dar şi scutindu-i de drumul până în Austria care era până acum reţeta clasică dacă doreai să repari o Tesla în România. În plus echipa Tesla va înfiinţa un Service Mobil care se va ocupa de nevoile clienţilor până apare cel oficial la punct fix.

În această primăvară au apărut şi două staţii Supercharger în ţara noastră, una la Bucureşti şi una la Timişoara, care ne-au înscris în reţeaua de peste 6000 de puncte Supercharger individuale din Europa, distribuite în 600 de staţii. Pe viitor vom mai vedea Superchargere şi în Sibiu şi Piteşti, dar şi în Constanţa.

Puteţi intra pe site-ul oficial Tesla România pentru a vă configura maşina şi a afla mai multe detalii. Tot aici vă puteţi înscrie online pentru test, folosind formularul de pe site. Cine face precomandă trebuie să plătească un avans nerambursabil de 500 de lei. Toate modelele de mai sus sunt configurate din fabrică cu faimosul Autopilot la bord.