Tenda aduce noile routere AX3000 WiFi 6 TX9 Pro și RX9 Pro la vânzare în România

0
853
Tenda

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Tenda ne anunță astăzi despre noile modele de routere aduse la vânzare în România. Vorbim aici despre variantele AX3000 WiFi 6 TX9 Pro și RX9 Pro pe care le vom găsi în magazine începând de luna viitoare. Vor fi disponibile în magazinele partenere Tenda și din rândurile următoare aflați ce rezervă aceste dispozitive.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând, modelele Tenda TX9 Pro și RX9 Pro livrează o viteză de transfer dual-band combinată de până la 2976 Mpbs. Routerele sunt echipate cu procesoare dual-core tactate la 1.6 GHz și oferă astfel funcționare stabilă și capacitate de procesare puternică. Avem aici integrate și 4 module FEM cu sisteme independente de amplificare a semnalului.

Tenda

Apar totodată și 4 antene externe dual-band omnidirecționale de 6 dBi pentru extinderea acoperirii. Acestea contribuie și la optimizarea utilizării spectrului de bandă și eficienței de comunicare. Tenda implementează pe noile routere și tehnologiile OFDMA și MU-MIMO prin care sunt reduse întârzierile de semnal. În același timp crește și numărul de dispozitive care se pot conecta simultan. Este îmbunătățită și eficiența transmisiei de date.

O altă tehnologie este BSS Coloring care permit routerelor RX9 Pro și TX9 Pro să reducă interferențele din vecinătate. Aceasta ajută și la îmbunătățirea utilizării spectrului și la eficiența comunicării. Pe routere se folosește protocolul de securitate WPA3 care sporește siguranța.

În așteptarea acestor noi modele, vă amintesc că routerele Tenda pot fi achiziționate de la mulți retaileri locali. Le găsiți pe eMAG, evoMAG, PC Garage, IT Galaxy și altele.