Kingston anunță disponibilitatea SSD-ului DC1500M, model U.2 NVMe dedicat centrelor de date

0
748
Kingston

Kingston a anunțat astăzi lansarea comercială a SSD-ului DC1500M, acesta fiind un model de tip U.2 NVMe dedicat centrelor de date. SSD-ul folosește un design PCIe NVMe Gen 3.0 x4 și oferă performanțe IO aleatorii previzibile, cât și latențe previzibile. Avem mai multe detalii despre produs în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că Kingston DC1500M a fost construit având în vedere performanța pe termen lung. Încă din start oferă o performanță de top prin utilizarea interfeței PCIe Gen 3.0 x4 NVMe. Astfel se asigură o latență scăzută și un randament ridicat în platformele noi sau cele deja existente ale sistemelor centrelor de date. Latențele constante de citire/scriere sunt de 110 µs, respectiv 206 µs.

Kingston

Se adoptă și formatul U.2 care permite serverelor și matricelor de stocare actuale Gen 3.0 și 4.0 să utilizeze imediat sloturile PCIe și U.2 existente. Se menține în același timp și funcționalitatea unităților hot-pluggable. Avem și funcții avansate precum protecție end-to-end și multi-namespace management. Acestea sporesc performanța pe termen lung în medii cu cerințe ridicate.

Varianta DC1500M de față se alătură unităților NVMe Kingston DC1000B și SSD-urilor din seria VMware Ready DC500/DC450R. Împreună contribuie la formarea celei mai complete game de soluții de stocare enterprise din piață. Kingston spune că unitățile beneficiază de o garanție limitată de 5 ani și de asistență post și pre vânzare.

SSD-ul va sosi în variante de 960 TB, 1.92 TB, 3.84 TB și 7.68 TB. Detalii extra despre produs pot fi găsite aici.