Telefonul pliabil Samsung primeşte cele mai credibile randări de până acum

0
1462

După multiple scăpări de brevete, speculaţii şi o prezentare a unui prototip de terminal Samsung cu ecran pliabil, azi vedem în sfârşit o randare competenta pentru acest device. A apărut mulţumită unui site din Olanda şi o disecam mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fie că îi spuneţi Galaxy F sau Galaxy X, terminalul va debutat la început de 2019, fie la CES 2019 sau MWC. Pliabilul va sosi cu un ecran de 7.3 inch când este desfăcut şi două ecrane de 4.6 inch când este închis. Un ecran va fi în faţă şi unul în spate in acel mod, iar acest concept prezintă un device cu display-uri foarte înguste atunci când handsetul este “împăturit”.

Cei de la LetsGoDigital au creat aceste randari 3D, care prezintă o balama invizibilă între cele două ecrane, cel puţin când terminalul este deschis, iar cele doua ecrane mici devin unul mare. Când îl închidem apare un mecanism similar cu cele văzute la Microsoft Surface Laptop şi la Lenovo Yoga Book. Sursa mai menţionează şi o rezoluţie de 1536 x 2152 pixeli pentru ecranul AMOLED de 7.3 inch deschis şi 840 x 1960 pixeli pentru cel de 4.6 inch când device-ul este inchis.

E posibil ca Samsung să opteze pentru alt tip de balama faţă de cel văzut aici, deci nimic nu e sigur. Trebuie să fie un mecanism rezistent şi să nu fie butucănos şi inestetic. Samsung ar vrea să vândă 1 milion de astfel de terminale la preţuri de peste 1500 de euro… Rămâne de văzut dacă publicul va reacţiona pozitiv la apariţia acestui produs.