Technics anunţă sistemul stereo compact SC-C70, cu eliminare jitter şi optimizare zgomot

0
738

Technics a anunţat în această săptămână un nou sistem stereo compact, SC-C70. Compania va fi prezentă în cadrul HIGH End Audio Show, care se desfăşoară la Munchen între 18 şi 21 mai, expunând acolo inovaţiile sale în zona acustică.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vom vedea atât pickupuri pentru DJ (SL-1200GR sau SL-1210GR), dar şi amplificatorul SU-G700. Sistemul de boxe SB-G90 e de asemenea pe listă, împreună cu celelalte noutăţi. În ce îl priveşte pe SC-C70, acest sistem stereo suportă JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation), care va elimina jitter-ul şi se ocupa şi de optimizarea zgomotului.

Mai oferă şi calibrare în faza adaptivă în funcţie de sarcină şi produsul vine cu tehnologie audio de vârf. Sunetul furnizat este de înaltă calitate şi amplitudine, astfel că şi melomanii pretenţioşi vor fi impresionaţi. Sistemul stereo foloseşte lentile acustice amplasate în fata tweeterelor pentru a distribui şi dispersa sunetul optim, mai ales la frecvenţele înalte.

Fantele acustice ale sistemului scad fluctuaţiile. Technics a creat şi un software special de calibrare, Space Tune pentru a optimiza sunetul. Şi pe partea de conectivitate stăm bine, cu suport Apple AirPlay şi DLNA, dar şi USB, DAC USB şi redare de pe CD dacă vreţi.

SC-C70 soseşte în septembrie la un preţ ce va fi anunţat ulterior.