TCL câştigă premiul pentru design de produs 2022 Red dot Awards: TV-uri + soundbar

0
3312

TCL, compania care a adus cele mai multe prototipuri de telefoane pliabile la ultimele conferinţe stil MWC sau CES a primit o distincţie importantă. E vorba despre premiul pentru design de produs la ediţia 2022 a Red Dot Awards. În acest an în cadrul galei de decernare a premiilor Red Dot Awards, TCL a fost desemnat câştigător al premiului pentru design, fiind apreciate 3 modele de televizoare şi două modele de soundbar.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

TCL este un jucător important pe piaţa TV la nivel global şi unul dintre marii producători de dispozitive electronice de consum. Televizoarele premiate de către Red Dot vor fi prezentate pentru piaţa europeană în cadrul unei conferinţe ce are loc pe 12 aprilie. Iată despre ce modele premiante este vorba:

  • TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO
  • TCL Mini LED 4K TV Seria C93
  • TCL Mini LED 4K TV Seria C83
  • TCL Soundbar C935U
  • TCL Soundbar P733W

Juriul a fost alcătuit din experţi recunoscuţi la nivel internaţional, iar în general un premiu Red Dot Award se acorda produselor cu design revoluţionar, de înaltă calitate şi cu grad de inovare sporit. În acest an au fost evaluate înscrieri de produse din aproximativ 60 de ţări, dar titlul a mers la TCL. Seriile TCL C93 şi C83 mizează pe un design subţire şi elegant, care le permite să se potrivească în orice locuinţă. Devin mai mult decât TV-uri, sunt şi piese esenţiale de mobilier, care se încadrează în estetică locuinţei.

Televizorul TCL MIni LED 8K X925 PRO dispune de tehnologia OD Zero Mini LED şi este de asemenea apreciat pentru profilul ultra subţire şi designul unic. Cele mai noi soundbar-uri TCL, C935U şi P733W, care vor fi lansate pe parcursul acestui an au fost apreciate pentru designul unic, cu accent pe tehnologia inovatoare cu reflector acustic.

„TCL este bucuros și onorat să primească aceste premii Red Dot pentru design de produs, cu distincție specială. Cu o ambiție amplificată de noul slogan al companiei „Inspire Greatness”, misiunea TCL este în continuare aceeași – de a face viața oamenilor mai ușoară și mai inteligentă, cu produse de calitate, la un preț competitiv, punând întotdeauna consumatorul pe primul loc”, a spus Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Este al doilea an consecutiv când TCL câştigă premii Red Dot.