Tastatura Logitech DiNovo Edge, acum in varianta pentru Mac

1
1373

Logitech a inteles cat de populare sunt Mac-urile, lansand cateva produse destinate terminalelor produse de Apple. Printre acestea se numara un webcam compatibil Mac si acum si tastatura Logitech DiNovo Edge.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Diferentele dintre aceasta tastatura, in varianta pentru Windows si cea pentru Mac sunt destul de mici. Practic, in afara de cateva taste asociate comenzilor specifice pentru Mac (Command, Option etc), acest accesoriu ramane neschimbat. Tastatura se conecteaza la un computer prin wireless Bluetooth, dar spre deosebire de varianta Windows, produsul nu soseste cu un dongle.

Asta nu va fi o problema, de vreme ce toate Mac-urile vandute in ultimii 4 ani soseau cu Bluetooth incorporat. Logitech afirma ca o incarcare de 4 ore a tastaturii DiNovo asigura functionarea sa timp de o luna, performanta deloc de neglijat. In cele din urma, trebuie sa aflati ca tastatura costa cu 20 de dolari mai putin decat editia Windows, in SUA, astfel ca veti plati 150 de dolari pentru acest accesoriu performant.

Sursa