Tabletul Android WePad, acum cu specificatii oficiale si un pret rezonabil (Video)

0
580

Apple iPad are tot mai multi rivali, majoritatea tableturilor de acest gen ruland Android. Printre ele se numara si WePad, un tablet Android cu ecran touch si pret destul de rezonabil, 611 dolari. Terminalul a debutat recent in Germania si este dotat cu un procesor Intel Atom N450 de 1.66 GHz, 16 GB memorie flash si WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bordul lui WePad mai gasim o camera de 1.3 megapixeli si suport Bluetooth 2.1. Va exista si o versiune 3G a acestui tablet, cu memorie interna de 32 GB si pret de 774 dolari. Ecranul acestui terminal are o diagonala de 11.6 inchi, iar lista sa de specificatii include si 2 porturi USB, un cititor de carduri de memorie, un slot pentru cartele SIM si suport Flash/Adobe AIR.

Un avantaj al acestui gadget este faptul ca el suporta multitasking si mai aflam ca tabletul vine cu GPS, senzor de miscare, o baterie care rezista 6 ore (mod normal de functionare) si o carcasa cu grosime de 13 mm. Produsul cantareste 800 de grame si vine cu suport pentru playback video full HD.

Precomenzile pentru WePad vor fi disponibile in Germania din data de 27 aprilie, dar pana atunci puteti admira terminalul in actiune in urmatoarele 2 clipuri:

[via Tablet News]