Adobe Photoshop CS5 Extended, disponibil acum prin precomanda

0
686

Daca sunteti in cautarea unui software care sa va permita sa editati imagini in cel mai mic detaliu, Photoshop CS5 Extended este raspunsul. Produsul este disponibil acum, prin precomanda, la pretul de 999 dolari, el urmand sa fie livrat la mijlocul lunii mai. Probabil cea mai importanta functia a noii versiuni Photoshop este “content-aware fill”, care permite inlaturarea unei portiuni de imagine, pentru a umple apoi in mod “magic” golul ramas.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Practic, nimeni nu va stii ca a existat acolo un obiect vreodata, deoarece toate indiciile vor fi acoperite, prin reglarea iluminarii, tonalitatii culorii si noise-ului. Noul software foloseste la maxim capacitatea hardware a unui PC, functionand perfect pe un sistem de 64 biti, pe care ruleaza o versiune 64 bit de Mac OS, Vista sau Windows 7.

Puteti opta si pentru un upgrade la aceasta versiune de Photoshop, el costand 349 de dolari. Printre functiile lui CS5 se mai numara si: Adobe Repousee, puppet warp si numeroase efecte care pot fi aplicate imaginilor.

[via Adobe]