T-Mobile vinde iPhone 3G la pretul de 1 euro in Germania

0
649

T-Mobile va vinde telefonul Apple iPhone 3G (versiunea de 8GB) la pretul de 1 euro in Germania, impreuna cu un abonament lunar de 69 de euro. Apple va deveni un brand accesibil publicului din 70 de tari, datorita lui iPhone 3G, pentru simplul motiv ca producatorul nu mai imparte profiturile cu operatorii din acele tari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Furnizorii de servicii de telecomunicatii, cum este si T-Mobile pot reduce foarte mult pretul acestui handset, atragand un numar mare de cumparatori. Unii operatori, printre care si O2 au afirmat ca utilizatorii iPhone consuma de 30 de ori mai multe date prin transfer decat ceilalti posesori de telefoane mobile.

Primul iPhone a fost pus in vanzare in urma cu un an la un pret de cateva sute de euro si a fost oferit impreuna cu abonamente scumpe, furnizate de operatorii exclusivi ce colaborau cu Apple. 6 milioane de handseturi au fost vandute pana acum, iar iPhone 3G va fi pus in vanzare de catre T-Mobile la un pret cuprins intre 1 si 169.95 euro, in functie de abonamentul cu care-l cumparati.

Versiunea de 16GB porneste de 19.95 euro si soseste cu un abonament de 89 de euro pe luna, dar puteti cumpara telefonul si la pretul de 249.95 euro cu un abonament minim de 29 de euro pe luna.

Sursa