Nokia lanseaza telefoanele E66 si E71 oficial

0
2066
nokia_e71_oficial

La putin peste o luna de la primele zvonuri despre cele 2 telefoane, Nokia lanseaza handseturile E66 si E71. Ambele terminale din seria E redefinesc notiunea de smartphone din clasa business, pastrand si un aspect elegant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nokia E71 este un telefon destul de lat, dotat cu tastatura QWERTY si suport pentru conectivitate HSDPA, WiFi plus GPS cu suport A-GPS si numeroase solutii email. Pe lista sa de specificatii descoperim si o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si blitz incorporat.

nokia_e71_oficial
Nokia E66 este varianta cu clapeta glisanta a lui E71 si pare a fi in acelasi timp „fratele mai mare” al lui Nokia E65. La ora actuala nu stim cat de bine functioneaza mecanismul glisant al acestui telefon, dar „rama” sa de otel ne asigura ca nu vom avea probleme cu acest handset. Atat E71, cat si E66 sosesc cu obisnuitele aplicatii business: calendar, contacte si ecran Home customizabil.

nokia_e66_oficial
Memoria interna a noilor telefoane Nokia poate fi marita pana la 8GB, iar handseturile sosesc cu unelte Office si suport pentru Microsoft Exchange. E66 include si un accelerometru care va permite ajustarea automata a ecranului, astfel incat sa permita vizualizarea in mod full screen.

Nokia E71 va fi disponibil pana in iulie la pretul de 350 de euro (fara taxe), in variante de culoare gri (otel) sau alb, iar E66 va sosi la un pret similar.

Sursa