Super tastatura Microsoft Wireless Laser Desktop 7000, acum la pretul de 93 de euro

0
933

Daca doriti ceva mai mult decat tastatura si mouse-ul cu care a sosit PC-ul dumneavoastra, atunci va trebui sa luati in calcul si pachetul tastatura+mouse Microsoft Wireless Laser Desktop 7000. Acesta este disponibil la pretul de 93 de euro si nu trebuie confundat cu Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000, care sosea cu un mini-trackpad si taste “mouse” direct pe tastatura.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mouse-ul Laser 7000 are o forma identica cu cea a predecesorului sau, Laser Mouse 6000 si desi nu impresioneaza prin design el este foarte ergonomic. Marea diferenta dintre modelul 7000 si cel mai vechi este faptul ca noul mouse soseste cu propriul dock pentru incarcare. De asemenea, trebuie sa aflati ca “rozatorul” foloseste baterii AAA NiMH de 1000 mAh, in cazul in care uitati sa il puneti la incarcat.

Incarcarea totala a acestui mouse dureaza pana la 7 ore, dar accesoriul poate fi utilizat chiar de la prima ora. Stiind ca avem de-a face cu un mouse reincarcabil, aflam ca el este dotat cu un buton on/off si unul pentru semnalul wireless. Laser Mouse 7000 prezinta si 2 puncte de contact pentru incarcare, iar per total accesoriul este performant, avand parti laterale destul de late fabricate din cauciuc si o baza rezistenta.

Trecand la tastatura, aceasta soseste cu 3 butoane “Favourites” touch sensitive de mari dimensiuni integrate fara probleme in invelisul exterior. Observam apoi un invelis interior de plastic negru, care integreaza tastele media, de la controlul volumului pana la cele Internet si zoom. In ce priveste asezarea si dimensiunea tastelor standard, putem spune ca Tab-ul si Shift-ul stanga sunt destul de mici, iar din cauza orientarii vag diagonale a tastelor veti apasa de cateva ori pe Caps Lock din greseala.

O alta trasatura ergonomica a acestei tastaturi este faptul ca ea soseste cu 2 “picioare” separate de cauciuc. Acestea pot fi introduse in oricare dintre cele 4 fante de sub tastatura, pentru o asezare mai buna a lui Laser Desktop 7000 pe birou. In concluzie va recomandam aceasta tastatura, asta daca sunteti in cautarea unui model performant, dar ieftin. Daca banii nu sunt o problema, puteti opta linistiti pentru un Logitech Cordless Desktop MX5500 Revolution.

Sursa