Steve Jobs prezinta noul iPod nano, glumeste in legatura cu problemele de sanatate

0
601

Un Steve Jobs slab si zambitor, bossul Apple, a prezentat ieri oficial noul iPod nano, intr-o varianta mai subtire si curbata. Jobs a reusit chiar sa glumeasca in legatura cu problemele sale de sanatate, atat de comentate de presa in ultima vreme.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul iPod este fabricat din aluminiu si sticla, iar noul model nano va fi disponibil la pretul de 149 de dolari pentru varianta de 8 GB (cu 50 de dolari mai putin decat predecesorul sau), respectiv 199 dolari pentru varianta de 16 GB. Acest player audio suporta 24 de ore de playback muzical si 4 ore de playback video.

In plus, Jobs a prezentat si o versiune mai subtire de iPod Touch, conectata la web si disponibila la pretul de 229 de dolari. Acest iPod Touch avea margini mai rotunjite si sosea cu un spatiu de stocare de 8 GB, ajungand pana la 32 GB, la pretul de 399 dolari. Apple afirma ca noul nano soseste cu o functie “shake to shuffle”, care permite trecerea de la o melodie la alta, pe masura ce playerul este “scuturat”.

In ce priveste infirmarea zvonurilor in legatura cu problemele de sanatate ale lui Steve Jobs, acesta si-a inceput discursul cu fraza “informatiile despre moartea mea sunt mari exagerari”, un citat din Mark Twain. Marile publicatii s-au alarmat in iunie, cand au vazut un Jobs mai slab decat de obicei, stiind ca acesta a suferit o interventie chirurgicala la inceputul acestui an, dupa ce CEO-ul Apple scapase de cancer in urma cu cativa ani.

Sursa