HP lanseaza bateria de laptop care rezista 24 de ore

0
674

HP a anuntat o performanta unica la capitolul durata de viata a bateriei unui notebook: 24 de ore de functionare continua cu o singura incarcare de baterie. Laptopul dotat cu aceasta baterie ultra-rezistenta este HP EliteBook 6930p, dotat cu un acumulator optional, capabil de performanta anterior mentionata.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avantajele acestei descoperiri sunt, spre exemplu, viata prelungita a bateriei unui terminal portabil in timpul unui zbor lung cu avionul. Sau, imaginati-va ca puteti folosi laptopul de-a lungul intregului program de munca. Pentru a eficientiza consumul laptopului HP, acesta foloseste un drive-uri SSD Intel si display-uri LED fara mercur.

Este interesant de observat ca ecranul HP Illumi-Lite LED creste viata bateriei cu 4 ore, in comparatie cu display-urile traditionale, in vreme ce SSD-ul ofera cu 7% mai multa viata a bateriei fata de hardurile traditionale. Modelul EliteBook 6930p cantareste 2.1 kilograme si soseste cu un display widescreen de 14.1 inchi, indeplinind standardele militare MIL-STD 810F, in ce priveste rezistenta sa la temperaturi, umiditate si vibratii.

In plus, laptopul este fabricat din materiale ecologice si adopta o structura interna in forma de fagure, pentru a proteja componentele sale de socuri.

Sursa