Steve Jobs în relief, acum pe carcasa iPhone-ului tău… produs retras la presiunile Apple

0
520

Exact când credeam că îl putem avea pe Steve Jobs la purtător, sub forma unei carcase cu faimosul guru tech în relief, maşinăria legală Apple s-a pus în mişcare şi le-a interzis celor de la Society6 comercializarea carcaselor…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflaţi că astfel de accesorii porneau de la 15 dolari şi ajungeau la un maxim de 35, un preţ mic pentru un fan adevărat Apple. Se pare că gigantul din Cupertino ține la tot ce înseamnă aspect unic al imaginii sale, Steve Jobs fiind un brand în sine şi aparţinând şi definind Apple. Dacă există totuşi persoane care au comandat o astfel de carcasă, ei bine aceştia vor fi puţini şi foarte norocoşi, asta în vreme ce producătorul lui iPhone continuă să adune procese.

După ce a dat în judecată Samsung şi a fost dată în judecată de către utilizatorii iOS nemulţumiţi de faptul că poziţia lor este monitorizată de terminalul lor mobil, compania americană a ales să apeleze la avocaţi şi pentru această problemă minoră… Iată că brandurile puternice trebuie să aibă şi un departement legal puternic, pentru a supravieţui.