Spotify ar putea lansa o boxă inteligentă sau un player pentru automobile pe 24 aprilie

1
940

Spotify a stârnit imaginaţia jurnaliştilor tech în această săptămână, trimiţând invitaţii pentru un eveniment organizat pe 24 aprilie. Sunt zvonuri care afirmă că vom vedea o boxă inteligentă prezentată la New York, dar este şi o teorie legată de un player multimedia pentru automobile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Spotify a primit acţionari noi şi o listare la bursă în ultima vreme, iar serviciul de streaming cu 160 de milioane de utilizatori pe lună e gata să se extindă. Postările de joburi legate de proiectul nou au fost destul de vagi, indicând totuşi că se pregăteşte hardware şi nu software. Câţiva utilizatori de pe Reddit au afirmat că au primit oferte speciale pentru un device Spotify în aplicaţia de streaming, cu preţuri de la 12.99 dolari până la 14.99 dolari pe lună.

Practic îţi cumperi hardware cu abonament, iar oferta include un player multimedia pentru automobil, care vine cu conectivitate 4G. Şi pe forumurile de suport Spotify au apărut menţiuni ale acestui device, care va suporta control vocal pentru a nu distrage şoferul. Spotify a testat de altfel controlul vocal în cadrul aplicaţiei luna trecută. Sunt prea multe scăpări şi indicii că ni se pregăteşte hardware.

Tind să cred că e vorba de playerul auto, mai mult decât de boxa deşteaptă pentru acasă. Aceea ar costa în jur de 155 dolari şi vine fără ecran, în stil Google Home şi Amazon Echo. Dacă este să vedem o boxă inteligentă de la Spotify, se pare că Amazon Alexa ar fi fost soluţia aleasă la bord.