Sony va pune in vanzare televizoare 3D din iunie

0
736

Sony a anuntat recent ca va pune in vanzare primele televizoare 3D in luna iunie, sperand ca 10% dintre cele 25 de milioane de TV-uri pe care estimeaza ca le va vinde in urmatorul an fiscal sa fie unitati 3D. Gigantul japonez, cunoscut pentru consola PlayStation 3 si televizoarele cu ecran plat Bravia va prezenta noile sale modele 3D in 4 marimi diferite in aceasta vara.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Versiunile de 40 si 46 de inchi vor debuta in data de 10 iunie in Japonia, in vreme ce televizoarele de 52 si 60 de inchi vor fi disponibile din data de 16 iulie. Modelul de 40 de inchi va costa 3300 de dolari, iar cel de 60 va atinge suma de 6650 de dolari. La pachet cu televizoarele vor sosi si ochelari 3D Sony, dar si un senzor camera pe fiecare unitate, care va ajusta calitatea sunetului si imaginii, in functie de pozitia utilizatorului.

O telecomanda va permite trecerea de la imaginea 3D la cea 2D si invers. CEO-ul Sony, Howard Stringer a recunoscut recent ca la popularizarea tehnologiilor 3D au contribuit blockbustere ca Avatar si Alice in Wonderland, deci se asteapta la vanzari impresionante de TV-uri 3D.

[via cbc.ca]