Sony oferă abonament gratuit la Netflix la pachet cu PlayStation Plus, inclusiv în România

0
3623

Sony are o ofertă foarte atractivă care a ieşit la iveală în ultima săptămână şi care aduce extra beneficii celor care îşi fac abonament PlayStation Plus. Cine cumpără 12 luni de abonament primeşte Netflix gratuit. Condiţiile le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând vestea bună: e disponibilă ofertă şi în România. Vestea rea e că e disponibilă aleatoriu pentru clienţi şi doar pentru cei care au bifat să primească mailuri promoţionale. Chiar şi pentru aceia nu e bătut în cuie faptul că vor primi oferta. În plus, gratuitatea Netflix se aplică doar pe 3 luni, din ce am înţeles. Din ce am văzut vine la pachet doar cu un abonament nou PS Plus, nu cel existent.

Promoţia a început pe 23 aprilie şi se încheie pe 4 mai, deci mai aveţi speranţe dacă nu aţi primit deja mailul promo. Lista de ţări include Portugalia, România, Rusia, Polonia, Turcia, UK şi multe alte ţări. Nu trebuie musai să activaţi instant oferta, dar ea expiră totuşi pe 30 septembrie, aşa că aveţi timp să păstraţi promoţia în standby câteva luni. Nu e prima abordare de gen, pentru că Sony a mai oferit reduceri şi bonusuri şi la servicii ca Spotify, cu discount la abonamentul său.

Am văzut pe final de an 2017 şi o ofertă care aducea 15 luni de abonament la preţ de 12 luni. Şi ca o menţiune secundară, în luna mai cei care au PS Plus primesc jocurile Beyond Two Souls şi Rayman Legends.