Sony HDR-TG3, camera video Full HD cu pret de 655 euro

0
867

Producatorii de camere video ar face orice pentru a lansa noi modele cat mai mici ca dimensiuni, printre ei numarandu-se si Sony cu al sau HDR-TG3. Sony afirma ca aceasta camera full HD este cea mai mica si usoara din lume, bazandu-se pe utilizarea memoriei flash, care aduce gadgetul la o marime de 119 x 63 x 32 mm si o greutate de 240 de grame (plus baterie).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HDR-TG3 foloseste un senzor ClearVid CMOS de 2.36 megapixeli asistat de catre procesorul de imagine Sony BIONZ. Producatorul acestei camere firma ca ea suporta captura video Full HD, avand si un mod de inregistrare AVCHD la rezolutii de 1920 x 1080 pixeli. Totusi, doar 1.43 megapixeli ai senzorului CMOS sunt folositi efectiv pentru captura video.

TG3 poate face si poze la rezolutii de 2304 x 1296 pixeli in mod 16 x 9, sau la rezolutii de 2304 x 1728 pixeli in mod 4 X 3. Camera soseste cu un card Memory Stick Pro Duo de 4GB in pachet, dar acesta va putea stoca doar o jumate de ora de captura in mod FH. Sony HDR-TG3 incorporeaza 3 microfoane, 2 indreptate in fata si unul in spate.

Aceasta asezare a microfoanelor permite o captura audio mixata in surround 5.1 Dolby Digital. Camera video soseste si cu un sistem de detectare faciala, care recunoaste fetele persoanelor filmate, inconjurandu-le cu un chenar si folosindu-le ca reper. De retinut este faptul ca aceasta camera va opera ideal in conditii de luminozitate buna, comportandu-se mediocru in camerele luminate prost.

In ciuda marimii sale, Sony HDR-TG3 incorporeaza inputuri HDMI, dar va fi nevoie de un adaptor pentru a conecta camera la un HDTV. De mentionat este si faptul ca TG3 soseste cu un dock pentru incarcare si ca nu include un port USB 2.0. Pretul acestei camere este de 655 euro, rezonabil pentru raportul dimensiune/performante.

Sursa