Sony Handycam HDR-TG7VE, cel mai mic camcorder Full HD cu GPS

0
665

Sony a prezentat noul model Handycam HDR-TG7VE, un camcorder full HD cu GPS, care va sosi pe piata din luna iunie a acestui an. Camera ofera 6 ore de filmare full HD, continuturile rezultate fiind stocate pe o memorie interna de 16 GB, respectiv pe un Memory Stick optional.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul Handycam soseste cu un design ultra-compact, cu o carcasa din titan si incape cu usurinta in buzunar sau intr-o geanta de mici dimensiuni. HDR-TG7VE inregistreaza in format HD: AVCHD si SD: MPEG2 si dispune de un senzor de imagine 1/5″ Exmor CMOS de 2.3 megapixeli (brut), respectiv 4 megapixeli in mod foto.

Camcorderul utilizeaza un procesor de imagine BIONZ, un obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar si suporta un zoom optic de 10x si digital de 120x. Functia SteadyShot se afla de asemenea printre specificatiile sale, impreuna cu suportul Dolby Digital Stereo cu functie Zoom Microphone si geotagging prin GPS. Detectarea faciala si a zambetelor sunt de asemenea suportate, iar camera incorporeaza si un ecran LCD de 2.7 inchi.