Sony Ericsson lanseaza noi telefoane din seria Walkman

0
500

Sony a facut un mare tam-tam pe seama aniversarii a 3 ani de existenta a seriei de telefoane Walkman si a marcat aceasta zi anuntand o serie de noi handseturi. Trio-ul este compus atat din telefoane low-end, cat si dintr-un mid si un high-end. Acestea sunt modelele W902, W595 si W302 pe care le puteti admira in aceasta imagine:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

W902 este dotat cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus, iar handsetul soseste cu HSDPA, un display QVGA de 2.2 inchi si o memorie de 8 GB. Pe lista sa de specificatii se afla si un slot pentru carduri M2 si un headset destul de performant, HPM-77, care soseste la pachet cu telefonul.

W595 este un slider cu aceleasi dotari ca si W902, dar camera sa are o rezolutie de doar 3.2 megapixeli, in vreme ce memoria sa este de 2 GB. In plus handsetul soseste cu un jack stereo Share care permite ascultarea muzicii impreuna cu inca o persoana.

In cele din urma, W302 este low-end-ul lansarii, care renunta la conectivitatea 3G prezenta la precedentele 2 modele, scade la o camera de 2 megapixeli si renunta si la spatiul de stocare in favoarea unui card M2 de 512 MB cu care soseste la pachet. Handsetul este dotat cu radio FM si Bluetooth stereo ca si “fratii sai mari”.

Toate cele 3 telefoane vor fi lansate in ultimul trimestru al anului, cam tarziu pentru niste terminale fara dotari prea futuriste.

Sursa