Sony atracTable, un rival pentru Microsoft Surface (Video)

0
534

Dupa ce am vazut faimosul PC cu ecran touch si interfata stil Minority Report Microsoft Surface in actiune chiar la CERF 2009, iata ca produsele rivale incep sa apara, unul dintre ele fiind creat de Sony. Pe numele sau Sony atracTable, terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare si prezenttat in actiune in clipul de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prezentat initial la showul Vision 2009 din Stuttgart anul trecut, atracTable se bazeaza pe tehnologia de interactiune multitouch dezvoltata de cei de la Atracsys. Sistemul este incorporat intr-o “masa” tehnologizata ce foloseste un ecran de 35 de inchi si va rivaliza cu Microsoft Surface. Gadgetul celor de la Sony incorporeaza si 2 camere Sony ISS XCD-V60, care construiesc o imagine 3D cu care utilizatorul va interactiona.

Sistemul poate analiza miscarile corpului, gesturile, schimbarile de pozitie si va interactiona cu obiectele plasate pe “masa”, in genul telefoanelor sau canilor de cafea. Tehnologia Sony este destul de evoluata pentru a detecta varsta, sexul si chiar emotiile persoanei anaizate, ceea ce aminteste mai degraba de Project Natal decat de Surface.

[via gizmowatch]