Sony anunţă oficial primele sale tablete: S1 şi S2, dotate cu Android 3.0 şi suport PlayStation (Video)

0
603

Sony a anunţat astăzi oficial primele sale tablete, modelele S1 şi S2, care vor rula Android 3.0 Honeycomb şi vor fi compatibile cu titluri PlayStation. Noile terminale vor suporta atât conectivitate WiFi, cât şi 3G şi 4G, iar debutul produselor va avea loc în perioada Crăciunului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony S1, cunoscut şi drept Qriocity, vine cu un display touch de 9.4 inchi, un procesor dual core Nvidia Tegra 2 şi o interfaţă customizată. Tableta are un design standard, în afara părţii din spate, uşor curbată în partea superioară, pentru un plus la capitolul ergonomie. S1 încorporează şi o cameră frontală şi una în partea din spate, iar tableta va avea rol şi de telecomandă pentru televizoarele Sony.

Modelul Sony S2 aminteşte de telefonul Kyocera Echo, fiind un terminal dual display, cu ecrane de 5.5 inchi, suportând o rezoluţie de 1024 x 480 pixeli fiecare. Şi această tabletă foloseşte un procesor Tegra 2 şi vine cu o cameră, iar interfaţa sa este customizată pentru operarea pe 2 ecrane. Atunci când este închis, acest terminal seamănă cu un toc de ochelari.

Iată şi un clip de prezentare pentru cele două tablete: