Sony anunţă o versiune mai mică a tabletei Digital Paper, bazată pe E-Ink

0
1636

Ne-a fascinat încă de la apariţia sa tableta Sony DPT-RP1 Digital Paper, bazată pe tehnologie E-Ink şi impresionând prin diagonala de 13.3 inci. Ei bine, acum acel model DPT-RP2 primeşte şi un junior, varianta mai mică DPT-CP1. Aceasta vine cu o diagonală de 10 inci şi o detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gadgetul este unul ultrasubţire, tot o tabletă E-Ink Digital Paper, care adoptă un format tip A5. Modelul cel mare oferea un format A4. Revenind totuşi la nou venit, propune o rezoluţie de 1404 x 1872 pixeli, pe o diagonală de 10.3 inch. Densitatea pixelilor este de 224 DPI şi afişează 15 nivele de greyscale. Produsul costă 650 de dolari şi va fi disponibil din luna iunie.

Este cu 100 de dolari mai ieftin decât modelul A4, asta e sigur. Sunt sigur că vă intriga acest preţ, în condiţiile în care un Kindle costă 80 de dolari. E vorba despre suportul pentru input cu degetul şi cu stylusul, care apropo e inclus la pachet. Puteţi folosi un astfel de device pentru a lua notiţe, scrie pe documente şi realiza alte taskuri care au nevoie de PC sau o tabletă clasică de obicei. Foarte posibil ca Sony să vândă acest produs doar în Japonia, deci nu trebuie să vă impacientaţi.

Impresionează foarte mult talia de 5.9 mm şi greutatea de doar 340 de grame. Cei 16 GB stocare vă permit să salvaţi 10.000 de fişiere PDF pe device şi el vine şi cu port microUSB, WiFi ac, Bluetooth 4.2 şi NFC. Sony DPT-CP1 are un procesor quad core Marvell IAP şi o baterie ce asigură o lună de autonomie.