Sony a pornit înregistrarea pentru precomenzi PlayStation 5, deşi nu avem încă un preţ

0
3057
PlayStation 5

Sony a deschis astăzi înregistrările pentru precomanda lui PlayStation 5, ceea ce ne face să ne gândim că stocurile iniţiale vor fi limitate din cauza Covid-19. Pagina de înregistrare a apărut la săptămâni bune de la prezentarea designului consolei. Încă nu avem un preţ oficial sau data de lansare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se speculează totuşi mult pe seama unui debut pe 13 noiembrie şi a unui preţ de 399 euro pentru varianta Digital şi 499 euro pentru cea cu disc Blu-Ray. Înregistrarea pentru precomenzi se poate face doar cu invitaţie, iar cantitatea iniţială de console va fi limitată. Sony invită doar anumiţi clienţi existenţi, care i-au mai cumpărat produsele să fie printre primii norocoşi posesori de PS5. Cum au fost ei aleşi? Pe baza “intereselor trecute şi activităţilor PlayStation”.

Rezervările sunt în regim de “primul venit, primul servit”. În plus, cine se înscrie nu are garanţia unui loc pentru a precomanda consola, chit că a primit invitaţia, deci e totul o mare loterie. Fiecare invitaţie este deschisă o anumită perioadă de timp şi expiră. Ai voie şi la o singură unitate per ID PSN. Va trebui să primiţi un mail dacă aţi fost selectaţi, iar el include oportunitatea de a cumpăra următoarele produse:

  • 1 PS5/ 1 PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense wireless controller
  • 2 DualSense charging stations
  • 2 Pulse 3D wireless headsets
  • 2 Media remotes
  • 2 HD Cameras

O condiţie obligatorie este o adresă din SUA unde să fie livrat pachetul. Înregistrările se pot face aici. În ultima săptămână Sony a dezvăluit şi prima reclamă TV pentru PS5, care pune mare accent pe feedback-ul haptic al controllerului, acustica 3D.