Smartphone-ul TikTok este real și se numește Smartisan Jianguo Pro 3; Ajunge doar în China

0
2527

Cel mai mare fenomen din online la ora actuală este TikTok, platforma de socializare prin care utilizatorii din întreaga lume comunică postând clipuri și sketch-uri. De ceva vreme auzim faptul că ByteDance, creatorul acestei aplicații, are în plan lansarea unui smartphone propriu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această lansare tocmai ce a avut loc în China în ultimele 24 ore și device-ul rezultat se numește Smartisan Jianguo Pro 3. După cum se poate remarca, ByteDance nu a dorit să schimbe schema denumirilor pentru acest nou smartphone, astfel că identitatea sa de „telefon TikTok” nu este chiar atât de cunoscută pentru toată lumea. Ce ne rezervă acest telefon și la ce prețuri se vinde aflăm în continuare din rândurile de mai jos.

TikTok

Device-ul va ajunge doar pe piața din China și aflăm că utilizatorii vor avea la dispoziție aplicația Douyin, varianta chineză de TikTok. Aceasta va fi disponibilă printr-un swipe din lockscreen și vor putea aplica efecte TikTok și filtre pe clipuri, indiferent de lungimea acestora.

TikTok

Pe lista de dotări a telefonului avem un procesor Snapdragon 855+, variante cu 8 GB sau 12 GB RAM și cu stocare de 128 GB/256 GB (UFS 3.0). Se oferă aici un ecran Super AMOLED de 6.39 inch cu rezoluție FHD+, suport dual-SIM și pe partea software Android 9.0 PIe.

Avem baterie de 4000 mAh cu încărcare la 18W, scanner de amprente integrat în display și o cameră selfie de 20 mpx. În spate întâlnim o cameră cvadruplă cu senzor principal Sony IMX586 de 48 mpx, senzor secundar de 13 mpx (ultra-wide), senzor macro de 5 mpx și un senzor de 8 mpx pentru zoom optic 2x.

Smartisan Jianguo Pro 3 vine pe negru, alb sau verde și are următoarele prețuri în China:

  • 8 GB RAM + 128 GB stocare: 370 euro
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare: 405 euro
  • 12 GB RAM + 256 GB stocare: 455 euro