Cei de la Mobilissimo.ro au avut ocazia sa testeze si sa filmeze in actiune noul sistem navigational Smailo HD5 Full Europe, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos.

Publicitate

GPS-ul are un design slim si vine cu functii variate si un pret rezonabil, de 649 lei. Noul model Smailo foloseste un display plat de 5 inchi si permite nu doar orientarea in trafic si descoperirea rutei ideale de calatorie, ci si vizualizarea de fotografii si clipuri video. Ecranul lui Smailo HD5 este excelent, chiar si pe timp de noapte, iar ziua soarele nu cauzeaza nici o bataie de cap.

Gadgetul se conecteaza prin Bluetooth la telefonul mobil si poate fi folosit pe post de car-kit sau casca Bluetooth, cu rol de handsfree. Softul folosit de acest GPS este Mireo viaGPS 3.1, care ghideaza utilizatorul la orice adresa dorita, chiar daca acesta scrie numele unei strazi gresit, spre exemplu. Trebuie sa mentionam ca Smailo HD5 incorporeaza si un FM transmitter, suporta comenzi vocale, playback audio si vine cu un difuzor care se aude foarte bine.

Produsul poate fi cumparat de pe GPS-Auto.ro, iar daca doriti mai multe detalii, le aflati de aici. Iata si recenzia video a noului Smailo:

[via Mobilissimo]

 • petru

  La smailo ecranul lumineaza ff slab ziua daca nu sunt nori.
  Modificarea unui traseu este incredibil de grea:
  peste 30 minute de reglare pentru un traseu Brasov-Strasbourg cu 4 puncte intermediare !!!

 • marian

  am si eu unul …este varza ..regret bani care i am dat pe el…se si vede din video …caci nu are un traseu bun…in bucuresti desi nu era strazi la dreapta imi tot spunea sa virez…harta este din 2009…desi in zona de care vorbesc nu mai sunt strazi la dreapta din 2006…:(

 • Marian Velea

  NU RECOMAND LA NIMENI… Am cumparat acest produs, livrarea a fost ireprosabila, insa inmediat dupa ce l-am primit am vrut sa vad ce face, tinand cont ca utilizez aproape zilnic un sistem de navigatie… l-am montat pe suport si am dat o cautare banala Ex: adresa mea de acasa… la calcularea rutei a stat circa 5 min si… si… si…. NIMIC… Am dat cancel si am dat din nou adresa si calculare rutei… si… si… si… NIMIC… am spus ca am gresit adresa (NU MAI STIU UNDE LOCUIESC) apoi am bagat adresa firmei si dat calcularea rutei si… si… TOT NIMIC… ca sa fie si mai bine la un moment dat dupa circa 20 min de nervi aparatul s-a inchis crezand L-A LASAT BATERIA… l-am pus la incarcat, am mers cu masina circa 1 ora am incercat sa-l deschid si… si… NIMIC, acum nu puteam sa calculez nici ruta catre casa ca NICI NU SE DESCHIDEA MACAR… i-l conectez la laptop si tot nimic… Pana la urma il trimit la servici-ul …. care dupa evaluare ma abureste ca nu stiu ce… si nu stiu cum… ca ar fi fost el descarcat… ceea ce NU ERA ADEVARAT… In sfarsit am o saptamana de cand am platit un produs de care nu m-am folosit nici macar sa ajung acasa, nu ca as avea nevoie… dar in activitatea pe care o desfasor imi este extrem de folositor… si sunt ca in ani dinainte de 2005, unde ca sa ajung de la punctul A la punctul B intr-un oras orecare intreb de 10 ori, pierd o gramada de timp si nervi nu ii mai pun deoarece o sa comand un laptop nou ca o sa-l sparg pe asta din cauza lor…
  NU RECOMAND !!!!!!!!!!

 • dawx

  NU VA INGHESUITI CA FRAIERII SA DATI BANUL ! Cum am facut eu .
  Tocmai am luat un asemenea hd 5 ro . de la banditii aia de la,, media galaxy,,
  care la pret de 469 vand conform sitelui lor produsul ,,SMAILO HD 5 RO ,,
  Pe pretul de la raft exact aceleasi specificatii si acasa surpriza,
  in pachet o versiune beta si anume ,,SMAILO HD 5 BRO,, Care nu are bluethoot ,
  nici modulator fm , si nici multe alte specificatii initiale . Cu atat mai mult
  pe siteul producatorului nu este nici vorba ca ar exista versiuni ,,beta ,,
  pt produsele smailo hd 5 cu fe. sau cu ro.
  La proba facuta de mine cel mai mult te omoara faptul ca in timpul incarcarii
  de la ,,usb,,NU IL POTI FOLOSI NICI CA GPS NICI MUZICA NICI ALTCEVA pe ecran
  aratand numai un acumulator care se incarca si tre sa astepti 5 ore pe langa el .
  Dealtfel bateria nu tine nici 2 ore , iar daca este Soare n-ai nici o sansa sa vezi ceva
  pe ecran find foarte sters chiar si cu contrastul dat la maxim.
  Din aceste motive sunt sigur ca filmuletul de pe You Tube a fost facut intentionat
  noaptea ca sai abureasca pe fraieri . As vrea ca individul , daca este corect sa
  spuna si de partile nu negative ci foarte negative ale produsului si cum stai
  pe langa el 5 ore fara sa-l poti folosi daca esti nevoit sa-l incarci la ,,usb,,

  Sfatul meu daca conteaza pt. cineva dintre cei ce citesc aici
  ,,Nu Va Aruncati Ca Romanul,, poate daca cineva posta aceste adevaruri
  mai devreme as fi deschis si eu ochii si nu as fi luat TEAPAAAAA !