Smailo HD5 Full Europe, intr-o experienta hands on autohtona (Video)

4
601

Cei de la Mobilissimo.ro au avut ocazia sa testeze si sa filmeze in actiune noul sistem navigational Smailo HD5 Full Europe, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

GPS-ul are un design slim si vine cu functii variate si un pret rezonabil, de 649 lei. Noul model Smailo foloseste un display plat de 5 inchi si permite nu doar orientarea in trafic si descoperirea rutei ideale de calatorie, ci si vizualizarea de fotografii si clipuri video. Ecranul lui Smailo HD5 este excelent, chiar si pe timp de noapte, iar ziua soarele nu cauzeaza nici o bataie de cap.

Gadgetul se conecteaza prin Bluetooth la telefonul mobil si poate fi folosit pe post de car-kit sau casca Bluetooth, cu rol de handsfree. Softul folosit de acest GPS este Mireo viaGPS 3.1, care ghideaza utilizatorul la orice adresa dorita, chiar daca acesta scrie numele unei strazi gresit, spre exemplu. Trebuie sa mentionam ca Smailo HD5 incorporeaza si un FM transmitter, suporta comenzi vocale, playback audio si vine cu un difuzor care se aude foarte bine.

Produsul poate fi cumparat de pe GPS-Auto.ro, iar daca doriti mai multe detalii, le aflati de aici. Iata si recenzia video a noului Smailo:

[via Mobilissimo]