Shadow Ghost este o nouă consolă de jocuri axată pe streaming, care va sosi pe final de an; Costă 140 de dolari

0
819

Shadow este un serviciu de streaming de jocuri lansat în Statele Unite la începutul acestui an, care are un concept foarte simplu. Practic plătiţi o sumă lunar pentru a accesa un PC de gaming high end de la distanţă şi va putea să vă jucaţi pe el oriunde. Acum primeşte şi un game streaming box, un soi de consolă aferentă serviciului.

Publicitate

A existat o primă generaţie de set top box la debutul serviciului, Shadow Box. Acum apare Shadow Ghost, un succesor care vine pe final de an, de la preţul de 140 de dolari (acelaşi ca la produsul anterior. Ca şi prima generaţie, noul venit suportă jocuri cu grafică 4K la 60 FPS, Full HD la 144 FPS. Sunt totuşi şi câteva îmbunătăţiri, precum suportul WiFi ac şi Bluetooth 4.1, utilizarea a de 3 ori mai puţină energie şi silenţiozitatea crescută.

Acest din urmă aspect este obţinut prin lipsa unui ventilator sau a unor părţi mobile. În plus, noua consolă este mai mică şi mai uşoară. Cântăreşte doar 198 de grame şi vine cu port Gigabit Ethernet, două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0, un port HDMI 2.0 şi un jack audio de 3.5 mm.

Avem o alimentare de 36W, dar consumul e de doar 5W când facem streaming de jocuri. Tariful lunar e totuşi 35 de dolari, cu care închiriaţi un gaming PC cu un CPU octa core Intel Xeon, placă grafică NVIDIA GTX 1080, 12 GB RAM şi 256 GB stocare.