Huawei MateBook X Pro este un nou laptop cu ecran edge to edge, 8 GB RAM şi fără placă grafică

0
1341

Huawei a lansat o nouă versiune a laptopului MateBook X Pro în această săptămână, una care vine fără placă grafică şi este un “non gaming device”. Are în continuare grosul dotărilor modelului de bază, dar oferă doar 8 GB RAM în loc de 16 GB. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Huawei MateBook X Pro debuta la MWC 2018 în primăvară, ca un rival pentru MacBookuri. Noua sa versiune aduce doar 8 GB RAM şi 512 GB stocare SSD şi nu are o placă grafică, nu că MX150 ar fi fost prea impresionant la varianta originală. Acesta este al cincilea model din această gamă şi vine cu acelaşi CPU Core i7 ca şi modelele mai high end. Creşte stocarea şi scade RAM-ul, păstrând totuşi ecranul de 13.9 inch LTPS cu rezoluţie de 3000 x 2000 pixeli.

El este foarte atractiv ca look, având un screen to body ratio uriaş pentru laptopuri, de 91%. Are şi muchii foarte înguste şi suport touch. Avem şi o baterie de 57.4 Wh la interior, cu promisiunea a până la 12 ore de playback video, dar şi încărcare rapidă. Nu se face rabat nici la conectivitate, cu două porturi USB Type-C şi un port USB Type-A. Avem şi jack audio şi 4 difuzoare la bord, dar şi 4 microfoane ce bat la distanţă, pentru a prinde comenzile date lui Cortana.

Probabil v-aţi dat seama că terminalul rulează Windows 10. Are şi scanner de amprente ascuns în butonul Power şi acel webcam trademark care se ridică din tastatură. Apropo, tastatura este rezistentă la stropire. Produsul costă 1599 dolari şi începe să se vândă de pe 28 august. Cine face precomandă primeşte şi un dock special.