Screenshot cu Internet Explorer 9, scapat pe web in Rusia

0
583

Un site din Rusia al celor de la Microsoft, menit sa promoveze lansarea lui Internet Explorer 9 a publicat din greseala un screenshot cu noua versiune a browserului. Acesta poate fi admirat in imaginea de mai jos si aflati ca browserul va fi lansat in data de 15 septembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De remarcat este faptul ca imaginea din screenshot a fost folosita in motorul de cautare Bing inca din luna decembrie a anului trecut. Acest lucru inseamna ca avem de-a face de fapt cu o varianta veche de 6 luni a lui IE9. E foarte posibil ca browserul sa fi ajuns deja intr-o faza mai avansata a dezvoltarii decat sugereaza imaginea si descoperim ca taburile sunt pozitionate destul de incomod.

Astfel, veti gasi taburi in partea dreapta a unei noi bare de cautare/adresa, in vreme ce butoanele Home/Favorites si un alt buton misterios se vor afla la capatul meniului, in partea dreapta. Interfata lui IE 9 tinde sa ne induca in eroare, folosind atat butoane rotunde, cat si patrate si unele speciale pentru optiunile stop/reload.

Ramane de vazut daca produsul Microsoft se va ridica la inaltimea celor oferite de rivalii de la Mozilla si Google.

[via crunchgear]