Sanyo Xacti DMX-CA100, prima camera video full HD rezistenta la apa (Video)

0
730

Sanyo anunta cu o saptamana in urma o premiera: Xacti DMX-CA100, prima camera video portabila full HD, capabila sa reziste la contactul cu apa si destinata consumatorilor. Puteti vedea gadgetul in actiune in clipul de la finalul articolului, dar pana atunci, haideti sa aflam dotarile sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sanyo Xacti DMX-CA100 a primit certificare IPX8 pentru rezistenta la contactul cu apa si poate fi chiar folosita sub apa, pana la o adancime de 5 metri, timp de o ora. Sanyo vinde acest produs sub numele de “dual camera”, ceea ce inseamna ca il puteti folosi atat pentru captura video HD, cat si pentru a face poze de 14 megapixeli.

Camera include un senzor CMOS de 1/2.33 inchi, suporta zoom optic de 5x si foloseste functia “Double Range Zoom”, dezvoltata de Sanyo si care permite utilizatorilor sa faca trecerea de la “Wide Mode” (de la 40 mm la 240 mm) la “Tele Mode” (de la 80 mm la 480 mm) apasand un singur buton. Dotarile lui Xacti DMX-CA100 includ si un display LCD de 2.7 inchi, un port USB 2.0, un port SDXC si o interfata mini HDMI.

Noua camera este si compatibila Eye-Fi si vine cu un stabilizator de imagine, plus functie “Face Chaser”. Sanyo va vinde produsul doar in Japonia deocamdata, incepand cu finalul acestei luni, la pretul de 440 de dolari. Iata si un demo al acestui gadget:

[via crunchgear]