Samsung pregătește lansarea unei camere video de supraveghere; este listată la un preț estimativ de 200 dolari

0
1358

În perioada următoare ne putem aștepta ca sud-coreenii de la Samsung să anunțe și o cameră video de supraveghere, produs interesant care astăzi ni se dezvăluie în imagini. Camera a fost chiar listată de către BestBuy.com la prețul de 199.99 dolari și o vedeți mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Design-ul este unul compact și aflăm pe baza acestei listări că produsul dispune de conectivitate Wi-Fi și că poate fi utilizat atât pentru supravegherea la interior, dar și la exterior. Se promite captură video la rezoluție 1080p, funcția de night vision și tehnologia de detectare a mișcării.

Cameră video de supraveghere

Avem aici și tehnologia Wide Dynamic Range, dar și zoom 10x pentru a vedea clar ce s-a întâmplat într-o anumită zonă din încăperea unde camera este plasată. Utilizatorii vor putea accesa sistemul via Wi-Fi, viziona feed-ul live și realiza schimbări ale setărilor de pe computer.

Cameră video de supraveghere

Nu ar fi exclus ca această cameră să ofere și certificare pentru rezistență la apă, asta ținând cont de listarea care ne promite că produsul poate fi utilizat și la exterior. Aflăm cum stă treaba curând!