Samsung Odyssey Z debutează oficial; Laptop de gaming cu GTX 1060 și maxim 16 GB RAM

1
1413
Samsung Odyssey Z

Avem astăzi și o lansare din zona de gaming acolo unde a fost prezentat Samsung Odyssey Z, un laptop de gaming care la prima vedere se prezintă tare bine. Pentru început aflăm că acest dispozitiv va ajunge doar în anumite țări precum Coreea de Sud, China și SUA, dar poate cu puțin noroc îl vedem importat și local.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Notebook-ul se livrează cu un procesor hexa-core Intel Core i7 din generația a 8-a, cu până la 16 GB RAM LPDDR4 și cu până la 1 TB SSD (NVMe PCIe). Avem parte de soluția grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6 GB memorie GDDR5, iar ecranul este o unitate Full HD de 15.6 inch.

Samsung Odyssey Z

Primim difuzoare stereo (2x 1.5W), o cameră web HD și următoarele elemente de conectivitate: 1x USB Type-C, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x HDMI, microfon și un port DC pentru încărcare. Bateria este o unitate de 54Wh și ni se mai oferă o tastatură iluminată și un touchpad de înaltă precizie.

Samsung Odyssey Z vine echipat și un un sistem revoluționar de management al căldurii grație soluției Z AeroFlow Cooling System ce este compusă din 3 componente cheie menite să mențină laptop-ul la temperatura ideală chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.

Din păcate nu avem detalii despre preț momentan, dar știm că lansarea comercială este programată pentru trimestrul 3.