Samsung Notebook 9 Pen debutează în variante de 13 și 15 inch; Laptop 2 în 1 cu stylus la pachet

0
2282

Luna ianuarie este la doar câteva săptămâni distanță și primul mare show de pe listă va fi CES 2019 din Las Vegas acolo unde vom vedea orice de la noi televizoare, electrocasnice, smartphone-uri și PC-uri. Astăzi aflăm că lansările au început deja, Samsung Notebook 9 Pen fiind anunțat oficial.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este vorba despre un laptop după cum sugerează și denumirea sa, unul ce va fi prezentat la fața locului în cadrul târgului din Las Vegas. Vine în variante de 13.3 și 15 inch și aflați că avem de-a face aici cu un notebook 2 în 1 care pe deasupra vine echipat și cu un stylus S-Pen la pachet.

Samsung afirmă că acest notebook este destinat creatorilor, oferind flexibilitatea și funcțiile necesare pentru a lucra în modul în care doresc. Este atât un laptop, o tabletă, dar și o tabletă grafică. Produsul vine într-o carcasă din aluminiu și poate fi găsit în variantele de culoare Ocean Blue și Platinum White.

Ambele variante de 13.3 și 15 inch adoptă display-uri Full HD tactile, procesore Intel Core i7 din generația a 8-a, 16 GB RAM LPDDR3, 512 GB stocare SSD, WiFi 802.11ac 2×2, cameră HD IR, scanner de amprente și deblocare facială, respectiv difuzoare stereo AKG cu ThunderAmp.

Mai primim și tastatură iluminată și următoarele elemente de conectivitate 2x USB-C Thunderbolt, 1x USB-C, UFC și slot microSD. Aflați că modelul mai mic oferă grafică Intel UHD în vreme ce varianta de 15 inch pune la dispoziție placa video Nvidia MX150 de 2 GB.

Noile notebook-uri ajung de mâine la vânzare în Coreea de Sud, urmând ca din ianuarie 2019 să fie găsite și pe piețele din SUA, China și Brazilia. Prețurile ar putea începe de la 1.300 dolari.