Samsung Galaxy Tab S6 apare în randări detaliate și vedem 3 variante de culoare

1
1505

Samsung Galaxy Tab S6 a înregistrat o scăpare majoră săptămâna trecută, atunci când apărea de altfel sub acest nume, după ce o perioadă tabletă a fost cunoscută drept Galaxy Tab S5. Scăparea trecută implică fotografii hands on cam neclare, dar acum luăm contact cu randari detaliate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ele provin de la Android Headlines și confirmă tot ce știam despre dispozitiv, inclusiv faptul că va avea un slot extern pentru stocare stylus-ului, care se va atașa acolo magnetic. Tableta apare în 3 variante de culoare în aceste randări, inclusiv roz. Vedem și accesorii precum o tastatură și un stylus.

Samsung Galaxy Tab S6

Terminalul va mai sosi pe argintiu și albastru și pare să adopte un design unibody metalic de această dată, nemaiavând spatele din sticlă al lui Tab S4. Ecranul este unul de 10.5 inch, probabil cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Avem și o cameră duală la bord, în spate, plus un procesor Snapdragon 855 la interior.

Primim și 6 GB RAM, cel puțin 128 GB stocare și o baterie generoasă, a cărei capacitate nu o cunoaștem încă. Evident rulează Android Pie cu One UI aplicat peste. Tableta ar trebui să vină fie pe 7 august odată cu Galaxy Note 10, fie la început de septembrie la IFA 2019.

Ne așteptăm la un preț piperat, judecând după dotări, iar amplasarea stylusului ar putea da idei pentru Galaxy Note 11.