Samsung Galaxy Note 9 ar urma să aibă preţ similar cu al lui Galaxy Note 8; Iată ce mai ştim despre device

0
1284
Samsung Galaxy Note 9

În ultima săptămână am aflat câteva informaţii importante despre Samsung Galaxy Note 9, precum data la care va ajunge în magazine (24 august), dar şi un presupus preț (990 de euro). Acum revin informaţiile despre preţ, cu menţiunea că noul Note ar costa cât predecesorul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Phabletul este aşteptat să fie anunţat pe 9 august, pe nuanţe ca albastru, maron, negru, “Lavanda” şi gri. O sursă numită Spiders Web scrie că are informaţii de la angajaţii Samsung, indicând că Note 9 va costa în jur de de 995 de euro, pentru versiunea de bază cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Au fost confirmate de aceeași sursă şi nuanţele negru, albastru şi mov.

Note 8 a debutat la un preţ similar în 2017 şi dacă Note 9 vine la aceeaşi sumă ar fi un lucru pozitiv, pentru că aduce un stylus mai deştept (cu Bluetooth) şi baterie de 4000 mAh, plus hardware actualizat. Privim cu precauţie informaţiile de gen şi până nu le vedem tipărite negru pe alb nu le credem. Startul precomenzilor ar urma să fie dat chiar pe 9 august când este anunţat telefonul.

Ar trebui să existe şi o versiune high end, cu 8 GB RAM la bord şi poate cu 256 GB stocare. Telefonul a fost certificat de TENAA şi ar trebui să aducă o cameră duală de nouă generaţie cu cea mai nouă tehnologie ISOCELL. Să nu vă mire dacă apare şi o variantă premium cu 512 GB stocare.