Samsung Galaxy Fold 2 ar putea inaugura camera ascunsă sub ecran, deşi unele surse infirmă zvonul deja

0
844

Se vorbeşte bizar de mult despre Samsung Galaxy Fold 2 în ultima vreme, iar recent am aflat că pliabilul ar putea debuta în aprilie 2020. Circulă şi numele de cod “Bloom”, câteva nuanţe de culoare şi Android 10 la bord. Mai interesant e zvonul care spune că vom vedea o cameră ascunsă sub ecran pe noul venit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De la iPhone X încoace producătorii de telefoane au fost cuprinşi de frenezia de a găsi o modalitate eficientă de a ascunde camerele selfie. Am văzut bretoane devenind tot mai mici, apoi camere pop up, cu mecanisme rotative sau oblice, dar şi orificii în ecran. Sunt şi telefoane cu 2 bretoane chiar, iar Oppo a făcut o tentativă de a pune camera selfie direct sub ecran. Nu le-a ieşit prea bine.

Acum Samsung s-ar fi înhămat la ceva de gen şi Sammobile afirmă că vom vedea primul lor telefon cu cameră integrată în ecran în 2020, chiar sub forma lui Galaxy Fold 2. Problema e că deja a fost infirmată informaţia, iar Ice Universe scrie că e adevărat că Samsung va lansa un telefon cu cameră integrată în ecran, dar nu va fi Galaxy S11 şi nici Galaxy Fold 2.

Ce e drept circulau zvonuri care afirmau că Samsung ar prefera gama Galaxy A pentru experimente şi inovaţii. Am observat acest lucru, dacă privim numai la Galaxy A9 (2018) şi Galaxy A80, ambele handseturi experimentale. Sunt şanse mari de tot să vedem la CES sau MWC 2020 un telefon Galaxy A cu o cameră de acest tip, care să încerce marea cu degetul.

Cea mai mare problemă e că vom folosi o parte din ecran ca lentilă pentru cameră…