Samsung Galaxy Book S se lasă admirat în randări oficiale; Posibil rival pentru Surface Laptop

0
1200
Samsung Galaxy Book S

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc numeroase produse pentru debut în perioada următoare, de la ceasul Galaxy Watch Active 2 și până la noul phablet Note 10. Pe lângă acestea se pare că vom primi și un nou laptop intitulat Samsung Galaxy Book S pe care îl vedem în imagini mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste randări oficiale sosesc din partea celebrului @evleaks și ne prezintă notebook-ul din mai multe unghiuri. Aflăm în primul rând faptul că acesta ar putea fi succesorul lui Galaxy Book 2 de anul trecut și că am putea avea de-a face cu un rival pentru Microsoft Surface Laptop.

Samsung Galaxy Book S

Nu se remarcă vreun slot pentru stylus S-Pen aici dar poate că suportul pentru accesoriu se va afla într-o husă/geantă specială destinată laptop-ului. Pe seama imaginilor prezentate nu pare că tastatura dispozitivului se poate detașa, dar putem remarca similaritatea dintre aceasta și tastatura regăsită pe laptop-ul Surface.

Samsung Galaxy Book S

Se vehiculează că vom primi aici un procesor Snapdragon 855 la interior, până la 8 GB RAM și sistemul de operare Windows 10. Ca elemente de conectivitate observăm prezența unui port USB-C și a unui jack audio. Așteptăm acum lansarea sau noi leak-uri pentru a afla și restul dotărilor și poate chiar și prețuri.