Samsung aduce noi proiecte creative la CES 2018; Iată gadgeturile viitorului din cadrul Creative Lab

0
844

Samsung Electronics susţine ideile futuriste şi gadgeturile viitorului, lansând proiecte de gen în cadrul iniţiativei Creative Lab (C-Lab). 7 startupuri formate în urma acestui program vor prezenta la CES 2018 cele mai noi găselniţe tehnologice, unele care vor putea chiar salva sau îmbunătăţi vieţile oamenilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Creative Lab a debutat cu 5 ani în urmă şi a dat şansa unor tineri talentaţi şi cu idei bune să se afirme. 3 noi proiecte vor fi prezentate la CES în acest an: S-Ray (Sound-Ray), GoBreath şi Relumino. Prima este o boxă direcţională portabilă, pe care utilizatorul o poate transporta oriunde şi oricând. Difuzoarele direcţionale actuale sunt fixe, dar S-Ray aduce ca plus portabilitatea şi un design compact şi uşor.

Nu mai este nevoie să purtaţi căşti pe o perioadă lungă de timp, deci veţi evita dureri la nivelul urechii sau interferenţe de la alte boxe Bluetooth. Samsung pregăteşte şi accesorii şi opţiuni pentru S-Ray, cum ar fi Neckband, Handy şi huse pentru telefon.

GoBreath este un aparat pentru cei cu probleme cu plămânii şi cei care suferă de complicaţii după anestezie generală. Ajută la realizarea de exerciţii de respiraţie profundă. GoBreath ajută la recuperarea mai rapidă şi vine la pachet cu o aplicaţie mobilă care permite predarea de tehnici de bază, ca inspiraţia, tusea sau respiraţia profundă.

Relumino este o pereche de ochelari inteligenţi, care ajută persoanele cu probleme cu vederea să perceapă imagini mai clare când citesc o carte sau privesc un obiect. O versiune alpha de Relumino fusese prezentată la MWC 2017, iar ochelarii au fost îmbunătăţiţi şi adaptaţi pentru cei cu deficienţe de vedere. Se pot conecta la smartphone şi au un CPU propriu.

La CES 2018 vom mai vedea şi camera foto portabilă FITT360 şi alte idei dezvoltate in house de Samsung.