Samsunc SC-MX20, o camera video avansata la un pret rezonabil

0
868

Samsung Electronics America a prezentat recent modelul de camera video SC-MX20, succesorul popularului MX10, o camera digitala compacta. Acest model este ideal pentru noua generatie de utilizatori fani YouTube, astfel ca include un mod de inregistrare optimizat pentru site-ul de video sharing sau terminale multimedia. Printre specificatiile camerei se numara un senzor CCD de 680.000 de pixeli cu o rezolutie de 720 x 480 pixeli si o lentila Schneider cu zoom optic de 34x.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camera soseste cu stabilizatorul de imagine specific produselor Samsung si tehnologia de detectare faciala care va depista pana la 5 fete ale persoanelor filmate si va ajusta focusul in functie de acestea. SC-MX20 soseste cu un slot pentru carduri SD/SDHC de pana la 32GB, dar suporta si carduri de memorie MMC+ care folosesc compresie H.264 pentru un timp mai lung de inregistrare video. Multumita acestei compresii, la rezolutie full si in mod “fine”, camera poate inregistra pana la 4 ore pe un card de 8GB, sau 16 ore pe un card de 32GB.

Bateria acestei camere este impresionanta, rezistand pana la 3 ore, iar pe lista de dotari descoperim si un display LCD de 2.7 inchi. SC-MX20 soseste cu modul “Web & Mobile”, care permite ajustarea rezolutiei camerei astfel incat continuturile video sa fie optimizate pentru site-uri video sau terminale mobile (640 x 480 pixeli/H.264, AAC, MP4).

Noua camera Samsung va fi disponibila in 4 variante de culoare, inclusiv negru, rosu si alb incepand cu luna august a acestui an, la un pret de 280 de dolari.

Sursa