Retrospectivă IFA 2018: Acer Chromebook 514 va sosi în octombrie la preţul de 349 de euro

0
763

Cum la IFA 2018 nu au lipsit Chromebook-urile, Acer nu a stat departe de segment şi a prezentat modelul Acer Chromebook 514. Acesta va sosi pe piaţă în luna octombrie, la preţul de 349 de euro. Este un model cu ecran de 14 inch pe care îl detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acer Chromebook 514 vine cu o tastatură retroiluminată, un touchpad cu protecţie Gorilla Glass şi porturi USB Type-C 3.1. Preţul nu e chiar rău, faţă de Chromebookurile moderne şi bine dotate. Are şi webcam cu HDR, un ecran tactil doar dacă optaţi pentru acest aspect şi o baterie care pe hârtie promite până la 12 ore de utilizare. Pe partea de conectivitate avem două porturi USB Type-C, două porturi USB Type-A, jack audio şi slot microSD.

Acer Chromebook 514 va fi disponibil în Europa în curând şi vine cu un corp fabricat din aluminiu. Ecranul are muchii groase de doar 6 mm, iar din păcate Acer a fost zgârcită cu detaliile despre CPU, RAM şi stocare. Personal mă aştept la 4 GB RAM, 128 GB stocare eMMC după modelul Chromebook-ului nou Dell de la IFA şi eventual un CPU Intel Core i3, asta în cel mai bun caz.

Nu excludem nici un Celeron totuşi.