Redmi Smart TV X (2022) este televizorul gamerilor de consolă; Este accesibil și vine cu refresh rate variabil (VRR)

0
1320
Redmi Smart TV X
Redmi Smart TV X (2022) este televizorul gamerilor de consolă; Este accesibil și vine cu refresh rate variabil (VRR)

Redmi a anunțat recent un nou model de TV, conceput în special pentru gamerii de consolă. Redmi Smart TV X (2022), pe numele său complet, sosește sub forma a doua variante, de 55 și 65 inch. Momentan sunt disponibile doar în China, iar prețurile de pornire sunt foarte atractive Detalii despre noul Smart TV avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem parte de două noi modele cu display-uri 4K de calitate. Ele redau 94% din spectrul culorilor DCI-P3 și sunt calibrate destul de bine, având un Delta E2. Ele rulează MIUI for TV 3.0, au parte de 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. Totodată, cipsetul folosit aici este quad-core, cu 4 nuclee Cortex-A73.

Ce e important însă, este că noile televizoare vin cu refresh rate de 120Hz adaptiv (VRR). Sunt astfel inedite pentru gaming la calitate înaltă pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Primim câte două porturi HDMI 2.1 aici, iar tehnologia folosită este FreeSync Premium. Există și AUto Low Latency Mode, iar latența în timpul gamingului este de doar 4 ms.

De sunet se ocupă două difuzoare a câte 12.5W, cu suport Dolby Atmos. De asemenea, microfoanele pot detecta vocea de la distanță, fiind folosite pentru a da comenzi prin asistentul virtual. Avem parte de un design modern, margini subțiri în jurul display-urilor, iar ele sunt construite din metal.

În China noile modele vor fi disponibile începând din 31 octombrie. Redmi Smart TV X (2022) se comercializează în variante de 55 inch și 65 inch în diagonală. Prețurile încep de la doar 365 de euro pentru versiunea de 55 inch și ajung la 470 de euro pentru modelul cu ecran mai generos. Nu știm încă dacă aceste modele vor ajunge și la nivel global în viitor.